12. tammikuuta 2014

Viikonlopun viettoa ja uutta ulkoasua

Entinen ulkoasu tuntui jotenkin kököltä, joten viikonlopun puuhteiksi tein uuden. Ei tämäkään mikään ulkoasujen menestys tarina, mutta ainakin olen taas hetken tyytyväinen. :) Kuvia en halunnut ainakaan vielä vaihtaa, mutta seuraavan ulkoasun yhteydessä on sitten aika päivittää koko homma uuteen ilmeeseen.

blogin ensimmäinen ulkoasu
 Viikonloppu vierähti hevosettomissa merkeissä. Lunta tuli kuin tulikin vihdoin! Pakkasta oli alle -10c,  mutta tuuli oli jäätävä kun käytiin koirien kanssa metsäilemässä. Aurinkokin suvaitsi näyttäytyä 1,5 tuntia ensimmäisen kerran varmaan puoleentoista kuukauteen. Ihmeellinen on sen piristävä voima <3




Vinski raahasi koko lenkin ajan mukanaan luuta, jonka se sitten lopulta piilotti jonnekin navetan nurkille.
Viikonloppuna lajikokeilussa keilaus, joka oli kyllä hauskaa ajan vietettä kaikista epäilyksistäni huolimatta! Kisan voitti reilusti Jarno ja minä taisin olla kolmas neljästä pelaajasta.

 Hauska ilta sai jatkoa ravintola Waahdosta. Aina noissa hienommissa ravintoloissa on yhtä urpo olo ja käytöstavat vähän hakusessa. Onneksi meidän porukka oli ravintolan ainut, niin ei tarvinnut kanssa ihmisten kärsiä. :D Ravintola oli viihtyisä, mutta ei voi sanoa, että ruoka oli kovinkaan kummoista tai ainakaan hintansa veroista. Ainoastaan pisteet sai jälkkäriksi tarjottu pannacotta. sluprs.


ihastuttavan N8 puhelimeni laatukuvat.. onneksi kohta saan uuden puhelimen.
  Eilisten ja tämän päiväisten herkuttelujen jälkeen on uutta viikkoa kohden taas palattava ruotuun salitreenien ja kevyen syömisen merkeissä. Menneet kaksi viikkoa "kuntoilukuuria" ovat menneet jo ihan kohtalaisen hyvin, vaikka välillä sattui lipsumisia. En tosin jaksa ottaa niin vakavasti, sillä tästä on tarkoitus tehdä pysyvästi osa elämää. Liian nopeilla muutoksilla yleensä saa vain tehtyä hallaa. Toki nyt pikkuhiljaa on tarkoitus alkaa kiristellä herkuttelutapoja, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että pakolla saa vain vastarintaa aikaiseksi. Mitä enemmän yritän itseltäni jotain kieltää, sitä enemmän sitä tahdon. Aamupalan syöntiäkin opettelin vuosia, nyt oikein nautin siitä! Aamupuuro on päivän paras ateria. Seuraavaksi parasta on ihanat rahka-annokset. Jossain vaiheessa kun saan ruodittua makean himon kuriin, ajattelin ottaa muutaman viikon hieman tiukempaa linjaa, että vararenkaat vyötäröllä saisi nopeammin kyytiä.

Yamiiii! Maustamatonta rahkaa,omenaa, mansikkaa,mangopilttiä, stevialla maustettua mehukeittoa sekä ripaus vehnäleseitä kuiduksi ja tasoittamaan rahkan makua.
Lähtötasoa. Salitreenikin on potkaistu käyntiin ja olen oikeastaan aika innoissani. Treenaaminen on mukavaa! :)
Pako karkkimaasta :D
Tiistaina alkaa joogakurssi, josta myös olen innoissani! Aiemmin harrastin pilatesta, mutta koska kyseisestä lajista ei löydy kansalaisopistolta edullista kurssia, päätin kokeilla joogaa. Saas nähdä kuinka kankea sitä nykyään on kun pilatesharrastus on jäänyt. Se oli todella tehokas ja hyvä tapa huoltaa ja voimistaa kroppaa. Toivon joogan olevan hyvä vastapaino salille ja ratsastukselle.
 
Huomenna toivottavasti kuvamateriaalia tallilta! Etenkin toivon ratsastuskuvia ja videoita Akilleksesta, että voisin alkaa seuraamaan meidän kehitystä. Nyt kun toistaiseksi ei ole opettajaan mahdollisuuksia, on todella tärkeää saada nähdä omaa ratsastusta, että pystyisi korjaamaan edes jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)