Muut karvakamut


 Novascotiannoutajanarttu
Syntynyt 29.12.2009

Aurinkoinen hymytyttöni Aada oli alunperin sijoituskoirana. Projektista muistoksi taloon jäi Aadan poika Onni (lisää alla).Aada on valloittava persoona, todellinen touhutolleri joka menee aina satalasissa. 


 Novascotiannoutajauros
Syntynyt 21.06.2012


 Onni on hienotunteinen ja herkkä herrasmies, joka on kiltti kaikille (jos Vinskiä ei nyt sitten lasketa, sitä on pakko välillä pölläyttää). Onnin favorit lelu on kävyt, jota pitää aina suupullollaan kanniskella lenkillä mukana. 

Cockerspanieluros
Syntynyt 06.06.2012

Vinski on palannut takaisin entiseen kotiinsa talvella 2015.. :)

 Paperinton Cockeriuros Vinski tuli perheeseen ollessaan puolivuotias (syntynyt kesäkuussa -12). Sen aiemmalla perheellä tuli pitovaikeuksia allergian vuoksi ja lupasin ottaa Vinskin meille pariksi päiväksi hoitoon, jotta ehtivät hankkia sille uuden kodin. nooh, se pari päivää venyi pariin viikkoon ja lopulta kukaan viitsinyt enää väittääkään muuta; Vinskistä oli tullut meille uusi perheenjäsen. Suuri persoona ja maailman hellyydenkipein otus, joidenkin mielestä rasittavuuteen saakka. ;)Maatiaiskissa
syntynyt toukokuussa 2012

Kissa veljekset saivat nimikseen Oskar ja Oliver saapuessaan meille kesäkuussa 2012. Sittemmin pojista tuli "Läski" ja "Se toinen", koska kaksi O:lla alkavaa nimeä ei koskaan uponnut kenenkään päähän. :D 
Nyt kuitenkin toistaiseksi kotona pyörii vain Oliver, joka on tullut nyt uudesti nimettyä Mr. Oliver Pörröseksi (valtaisan turkkinsa ansiosta). 

Maailman parhain ja rakkain kissapersoona.

Veli-poika Oskar katosi kesän 2013 lopulla. En kuitenkaan ole kokonaan luopunut toivosta, että se tulisi vielä takaisin kotiin.. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)