15. heinäkuuta 2014

Linkkaa blogisi!


Blogille on kertynyt jo 15 lukijaa, mutta joka kerta kun julkaisen postauksen, sivuja käy katsomassa jopa sadoissa määrin porukkaa. 

Kysymys kuuluukin, keitä te olette? Olisi mukava kuulla, ketä tällä sivustolla pyörii, joten linkkaa rohkeasti blogisi ja kerro parilla sanalla omastasi sekä siitä, miten päädyit lukemaan minun blogiani (toki nekin, jotka eivät itse bloggaa voivat sanasensa antaa). Vähän vuorovaikutusta meidän bloggaajien kesken! 

Blogeja voi linkkailla, olitpa sitten aktiivinen blogini seuraaja tai satunnainen kävijä. Käyn tietenkin vastavierailulla ja toivonkin saavani uutta luettavaa!

Yleisönpyynnöstä teen pienen "arvostelun" kaikista linkatuista blogeista!  Tästä syystä pistän aikarajaa sen verran, että kaikki linkatut blogit, jotka on laitettu perjantaihin 18.7. mennessä pääsevät mukaan blogiarvostelu postaukseen. Senkin jälkeen saa toki linkkiä laittaa.

PS. Ulkoasua jälleen rempattu. Mielipiteensä saa toki kertoa.

24 kommenttia:

  1. http://sallajahepat.fi

    Olen 12 vuotias tyttö uudeltamaalta, joka kirjoittelee blogissaan kaikesta puuhailusta eläinten kanssa, mutta kohdistuu pääasiassa hevosiin. Meillä on oma talli, jossa asuu 4 omaa hevosta ja 3 yksityistä, kotona meillä on koira, 2 kissaa ja 4 kania.

    Ja päädyin lukemaan sun blogias islanninhevosten kautta. Etsin siis blogeja missä kerrottaisiin islanninhevosista ja löysin sun blogin. :D Tämä on ollu ylivoimaisesti paraslukemani issikkablogi! (: (vaikka on myös lämppäreistä niin issikoista kumminkin :D)

    Ulkoasu on kiva ja banneri on aivan ihana! Muokkaatko muuten koskaan koodeilla? (: Ja olisi kiva jos voisit vielä arvostella kaikki linkatut blogit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Kiva kuulla, että pidät blogistani. :) Mietin tuota arvosteluhommaa ja päätin, että voin tehdä näistä arvostelupostauksen, voit lukea omastasi perjantain jälkeen. En käytä muokkaamiseen koodeja blogin kanssa, kotisivuja olen kyllä tehnyt koodaten. :)

      Poista
  2. 20v naisen alku turun suunnalta täällä moi :) kirjoittelen blogissani lähinnä noista kahdesta omasta otuksesta, isltamma Safista, sekä sheruuna Ponista.
    en muista mistä löysin sun blogin, mutta innostuin koska täällä pyörii issiponeja!

    http://raipejaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kaksi tyttöä kertoo hevostensa elämästä yksityistallilla. Heppailua jossa pyritään kuuntelemaan hevosta ja nauttimaan hevosten kanssa olemisesta ilman turhia suorituspaineita.
    http://obelixnitpicker.blogspot.com/

    En muista yhtään miten päädyin tänne blogiin mutta jäin seurailemaan issikoitten takia :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tuo sun uusi kesäinen banneri! Kyllä pitäis minunkin piristää omaani! :) jäin seurailemaan blogiasi siksi koska oot savolainen vaikken sen enempää sinusta tiijäkkään :D ja sun kuntoiluhommat ja heppailut toki kiinnostaa myös! :)

    mutta jospa miekii tässä sitte esittäytyisin:

    Blogin takana kirjoittelee tämmönen rempsee 29-vuotias maalaismuija, joka asustelee pienessä talossaan miehensä ja 1,5 vuotiaan poikansa kanssa. Blogi sisältää arkisia höpötyksiä, mm. kotoilun, luonnossa liikkumisen ja kaikenlaisen eräjormailun merkeissä, mutta isossa osassa on myös touhuilut eläinkatraamme parissa, johon kuuluu 2 kissaa, 3 koiraa ja 2 hevosta. Kuitenkin itse kirjoittajan näkökulmasta blogin yksi tärkeimmistä jutuista on henkevät mietteet ja syvälliset pohdinnat. Blogi toimii julkisena päiväkirjana, jonne tulee purettua tuntemuksia. Vuorovaikutus sekä luottamus lukijoitten ja kirjoittajan välillä on äärimmäisen tärkeää ja jokainen on lämpimästi tervetullut sellaisenaan ja jokaisella on oikeus avautua halutessaan. Me kaikki ollaan timantteja <3

    http://hiomattomattimantit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) btw, voin yrittää värkätä sulle bannerin jos tahdot! Tykkään tosi paljon tehdä näitä, mutta en viitsi omaani jatkuvasti vaihdella. Pakko ei ole käyttää jos ei tahdo eikä tekemäni ole mieleinen, mutta voin kyhäillä jotain jos vinkkaat millaisesta tykkäisit ja mitä kuvia tahdot siihen jne.. :)

      Poista
    2. HEI MAHTIA! mä pidän sut mielessä, kiitos jo etukäteen <3

      Poista
  5. Annanpa sanani vaikka en bloggaa mutta seuraan blogiasi :) Päädyin lukemaan sun blogiasi koska tunnen/muistan sut hevosharjun tallilta. Pidit mullekkin joskus tuntia :) Sulla on tosi hyvä blogi ja ulkoasukin on hieno. Eikös se ollut tuo valkoinen issikka joka asui hevosharjussa? Sillä ainakin muutaman kerran menin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä Glja on ollut Hevosharjussa, mutta se ei ole ollut tuntikäytössä melko sähäkän luonteensa vuoksi.. :) Luulen, et kimo jolla olet mennyt oli Katjan Silppuri niminen tamma, se ainakin oli välillä hevosharjussa ja ehkä teki joitain tuntejakin :)

      Poista
    2. Silppuri se olikin muistui mieleen kun sanoit nimen :)

      Poista
  6. 11v kohta 12 kertoo omista talli kokemuksistaan ja Eve bamse vickey ja hrima heposten kanssa . Pidäk paljon äidinkielestä ja kirjoitus on se mun juttu (blogista ei ehkä huomaan ) Tein blogin ystäväni kanssa joka päätti n.2viikkoa sitten lopettaa. Ja päädyin lukemaan blogiasi facebook hevosbloggaajat ryhmän kautta ja ihastuin siihen heti :) essilotta.blogspot.fi ps.kirjoitin puhelimella niin sen takia virheitä.

    VastaaPoista
  7. http://hallamaire.blogspot.fi/
    15v-tytön elämää vuokrahevosen ja "liikutushevosen" kanssa sekä postauksia tunneista ratsastuskoulussa. Blogissa pyörii myös monia muita hevosia varsoistq lähtien. :) ulkoasu menossa remppaan viikon sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on mukavaa kuulla palautetta kaiken sen väkerryksen jälkeen. 😊

      Poista
  8. http://avuilla.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittaa 15-vuotias hevostyttö Varsinais-Suomesta. Päätähtenä toimii 24-vuotias lämminverinentamma Lempi, mukana myös shetlanninponitamma ja satunnainen vuokraponi.

    PS. Sulla on tosi kivanoloinen blogi ja ulkoasu on kiva. Eksyin sattumalta sun blogiin facen kautta ja jatkan varmasti seurailua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. www.iddejacoda.blogspot.fi :)

      Blogi kertoo 7-vuotiaan estehevoseni monipuolisesta arjesta, valmennuksista, ja kisoista. Itse kisaan ruunalla aluetasolla ja valmentajani 130cm-135cm luokkia :)

      löysin blogin facesta ja liityin lukijaksi! kiva ulkoasu, lueskelen illalla tarkemmin :)

      Poista
  9. http://smiling-horse.blogspot.fi/

    blogi kertoo lämppäriruuna Sälli elämästä ja arjesta. Arkeen kuuluu erilaisia asioita, kuten uimista, puskailua ja joskus kokeilemme "ihan tosissaan" treenaamista.

    tykkään sun blogin bannerista, ja löysinkin tämän fb:Stä, hevosbloggaajat sivustolta, ja liityin :)

    VastaaPoista
  10. Damn, vähän myöhässä mutta linkkaillaan kuitenkin! Sulla on ihanan rauhallinen ulkoasu ja sisältö näyttää ensisilmäyksellä laadukkaalta. Ihana nimi blogilla myöskin. :)

    http://elamanmurut.blogspot.fi
    16-vuotiaan kainuulaisen tytön hevoselämäsät kertova blogi kera monien karvaturpien. Monipuolista harrastelua, eikä kypärä kiristä liiaksi päätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, Milja, ehdit vielä hyvin mukaan arvosteluun kun vasta aloittelen kirjoittamaan sitä! :)

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. http://sabinanponit.blogspot.fi/

    Oon 17.v. tyttö Jämsästä joka kertoo blogissaan: heppajuttuja, valokuvausta, ratsastusta, pihan eläimiä ( hevosia, koira, lehmiä, kissoja, kaneja, pässejä, marsuja.)
    oon vasta hiljattain tehnyt blogin joten eipä siellä oikeastaan ole lukijoita, tuntuu vähän hölmöltä kirjoitella itselleen.... eli jos vaan kiinnostaa lukea niin saa ihan vapaasti! sun blogin löysin facebookin kautta kun joku oli jakanut julkaisusi :) kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun linkkasit blogisi, Sabina, pitää tutustua siihen :) lukijoita kyllä tulee aikanaan kun jatkat vaan kirjoittelua ahkerasti :)

      Poista
  13. Pian 16 v tyttö, joka on juuri aloittanut lukion.
    Blogissa kerron henkisestä pahasta olosta, itsetuhoisista ajatuksissta, ahdistuksesta, opiskelusta ja kaikenmaailman asioista mitkä mieleen sattuvat juolahtamaan.

    http://sippeliini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja päädyin sattumalta tänne. Tykkään kovasti banneista, ja kiva kuulla tämmöisestä hevosen täyteisestä elämästä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)