9. heinäkuuta 2014

Kesä-ilta ratsailla

Olipas kiva ilta tänään! Mona tuli seurakseni tallille, ratsastettiin kolme hevosta ja herkuteltiin. Joskin tämä herkuttelu vähän kostautui ekalla ratsastuksella Gljálla kun en ole aikoihin syönyt mitään niin raskasta ja olin haljeta mahakipuun. Örp. Sitä taas muistaa, miksi sitä syö nykyään kevyemmin. Pienen tauon jälkeen, jonka aikana Mona ratsasti Weben ehti mahakipu hieman laantua ja kykenin Aksun selkään.

Webe ja Akilles oli molemmat tosi hienoja. Molemmat toimi oikein kivasti, joskin työtähän toki riittää - aina. Gljá oli ajoittain tosi kiva, mutta välillä se alkoi kuumua aikatavalla eikä oikein malttanut kuunnella mitään. Oli sillä toki hyvätkin hetkensä ja etenkin ravissa tuli tosi hienoja pätkiä! Töltti tuntui hyvältä, mutta kuvista tajusin, että en ollut ratsastanut sitä todellakaan tarpeeksi hyvin alle ja ryhdikkääksi.. Juuri tästä syystä kuvien näkeminen on todella tärkeää. Laukassakin vaan istua könötin niin kippurassa, etten aikoihin olekaan istunut niin surkeasti. Onneksi Mona huomautti asiasta ja älysin ryhtyä korjaamaan itseäni, jolloin sain muutaman ihan kivankin pätkän. :)

Pidemmittä puheitta, illan kuvasatoa satunnaisessa järjestyksessä:

















 "Mamma, auta.." Mona kokeili ekan kerran Akillesta. Aksun ilmeestä huolimatta, kokeilu meni hyvin ja taisi Mona vähän tykätäkin meidän symppis pojasta ;)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)