19. heinäkuuta 2014

Mökkeilyä





Ensimmäinen viikonloppu tämän kesän aikana, jonka ajan olen täysin hevoseton enkä ole työvuoroissa lainkaan. Vapaata, ei velvollisuuksia.. todella omituista. Tästä harvinaisuudesta nautin (tai ainakin yritän, mutta vieroksun hieman tätä outoa tekemättömyyden fiilistä ja ajatukset laukkaavat jatkuvasti hevosten luona) Etelä-Karjalassa avopuolisoni äidin ja tämän miesystävän mökillä erittäin kauniin Nurmijärven rannalla. Mukana meillä on vain molemmat tollerit, Vinski jäi Rantasalmelle ex-omistajiensa mökkikaveriksi. Harmittaa, että jätin epähuomiossa Nikonin kotiin, sillä täällä olisi ollut mukavaa kuvata enemmänkin. Onneksi Lumia voi sen verran tuurata Nikonin hommia tällä kertaa.

  


Mökkeilyn ohessa yritän valmistella hiljalleen "linkkaa blogisi" -postauksen arvosteluja valmiiksi. Pysykäähän siis kuulolla, postaus tulee mahdollisesti tänään tai huomenna. Kiitos kaikille osallistuneille!


Ensi viikolla tuleekin normaalin hevosarkeen pientä muutosta, sillä meille saapuu torstaina pitkästä aikaa valmentaja tunteja pitämään. Ihana, avulias serkkuni Mona on lupautunut kuvaamaan, joten valmennuspäivästä varmasti materiaalia runsaasti luvassa. Huh, mitähän se tuo tullessaan kun en ole aikoihin joutunut kunnon töihin enkä ratsastanut kenenkään valvovan silmän alla. Saapa nähdä, mutta innolla odotan! Tästä se taas lähtee.

Nyt aion lähteä nauttimaan auringosta, seurasta ja järvimaisemista. Illalla palaan postaus projektini pariin ja saan sen toivottavasti tehtyä valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)