26. tammikuuta 2014

Uutta ulkoasua ja liikkujanletut

Eilen illalla olin treenaamassa salilla. Treeni kulkikin todella hyvin ja olin iloinen, että olo on taas entisellään. Näin jopa ensimmäisen kerran peilistä palan lihasta käsivarressa hauiskääntöä tehdessä.. wuhuu :D
  Ilo jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi, sillä tänä aamuna olin taas kuumeinen ja olo kuin rekan alle jääneellä. Mitä tästä opimme? Jos olo on kipeä -> LEPÄÄ, äläkä kiirehdi treenaamaan tai se kostautuu.

Tänään siis koko päivä meni kotona, joten käytin vähäiset energiat uuden ulkoasun luomiseen. Hirveä työ, mutta lopputulos ei miellytä, taaskaan... Toisaalta, tämä oli ensimmäinen kuvamuokkaukseni tuossa mittakaavassa ja ensimmäinen kerta kun käytän gimpiä. Haastetta oli myös saada koko eläinlauma samaan banneriin järkevästi. Muokkausta jäivät vielä odottamaan kaikki sivut. Mielipiteitä saa sanoa ja korjaus kehotuksia esittää! Olisin niistä mielissäni ja olisivat ne myös avuksi seuraavaa suunnitellessa. 


Onneksi tässä kurjassa olossa muisto eilisen maastoretkeltä jaksaa piristää. Minä ratsastin Gljálla ja Maria Kasparillaan. Oli kyllä niin mukavaa ja Gljákin tasainen, joskin viljakas itsensä. Tällä kertaa se vain oli jo paljon parempi ratsastaa. Oli niin mieletöntä kun luminen tie avautuu edessä ja kaviot polkee pehmeästi hankea vasten. Se vasta elämää! 

Koska mökkihöperöityminen ja tylsyys ajoi herkuttelemaan, tein banaanilettuja. Onko joku tehnyt näitä myös? Aivan mielettömän herkullista! Tämä on "terveysversio" tavallisista vehnäjauhoon tehdyistä. Tähän taikinaan tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan banaania, kananmunaa sekä ripaus (siis todellakin vain pieni ripaus) leivinjauhoa. Päälle laitettiin metsänmarjat -pilttiä. Aineksistaan johtuen, ovat nämä nimeltään "liikkujanletut". Maistuvaa ja yksinkertaista. Koostumus on aika samanlainen kuin amerikkalaisissa pannukakuissa.

Nyt irrottaudun lopuksi iltaa tietokoneesta ja koetan parannella itseni, että pääsen pian taas entistä ehompana treenaamaan ja tallille. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Musta tämä sun blogin ulkoasu on talvisen raikas! Mä en osaa tehdä mitään mun blogin ulkoasulle, oon ihan uppelo näissä ! mutta kuha saan uudet kuvat banneria varten on kaveri lupautunut auttamaan tuon minun blogin piristämisessä :D vaikka tykkään mustavalkoisesta, on tuo oma kyll vähän liian synkkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogi tosiaan tarviis väriä ku ei sun persoona ole musta-valkea lainkaan! Ei tosin sen nykyisessä ulkoasussa mitään vikaa, mut pitäähän siitä saada kirjoittajansa näköinen :)

      Poista
    2. Nimeommaan ;) jospa sitä sais pian jottain uutta laitettua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)