24. tammikuuta 2014

Puuhailupäivä


Pakkanen oli aamulla tämän talven huippu lukemissaan. Heräsin aamulla kuuden jälkeen ja ennen auringonnousua oli kaunis "sininen hetki". Harmi, etten saanut sitä taltioitua sellaisenaan kameralle. Yllä kuitenkin tunnelmaa sen verran, mitä minun kuvaustaidoilla saa. Pihamaalla asusteleva ylämaankarja sinnitteli kovassa pakkasessa. Onneksi niillä on sitä turkkia, jolla tarkenee. 

Koirien kanssa käytiin pikalenkki minkä tarkeni ja sitten väkertelin aamupäivään asti uutta ulkoasua blogiin. Tässä siis syy sille, jos joku ihmettelee, miksi täällä on toistaiseksi aika sekaisen näköistä ja bannerikin puuttuu.



Pakkanen onneksi hieman lauhtui päiväksi, mutta oli silti melko pureva, joten tyydyttiin puuhailemaan heppojen kanssa kevyesti. Glján kanssa jatkettiin espanjalaisen harjoituksia, josta pieni videopätkä tarjolla tässä:


Videointi oli muuten todella hyödyllistä! Sitä suosittelen kaikille. Oppii näkemään onko omat ajoitukset oikeassa jne. Itse ainakiin huomasin paljon näiltä videopätkiltä hiomisen tarvetta. Ratsailta tempun teko on vielä tasapainon hakemista, mutta kyllä se siitä helpottuu. Tässä videopätkässä ratsailla liike lähenteli enemmänkin kuoputtelua paitsi huonon tasapainon, myös sen vuoksi, että Gljá oli vähän levoton eikä jaksanut keskittyä suorittamaan harjoituksia. Emme treenanneet pitkään vaan tyydyin muutamaan hyvään yritykseen. 

En muuten todellakaan puolla kypärättä ratsastamista, edes selässä käymistä. Selkäännousu oli hetken mielijohde, jota ei ikinä pitäisi tehdä. Typeryyttä...


Tänään oli myös vähän parinvaihtoa juoksutukseen. ;) Ensimmäisenä kentälle pistettiin Akilles ja Webe. Aiemmin tällä kokoonpanolla ei oltu vielä kokeiltukaan ja yhtälö toimi hieman heikosti. Webe ei kauheammin nauti Akilleksen seurasta, joten se oli happamena kokoajan. Puomiharjoitukset on kuitenkin se, mitä tämä kaksikko kaipaa. Oli toisinaan jopa vähän koomisenkin näköistä kun molemmat on sellaisia konkkeleita heikolla tasapainolla ja koordinaatiokyvyllä varustettuna. Että treeniä, treeniä vaan molemmille. Tässä vähän kaksikon touhuista:




Jotta sellasia tyylisuorituksia puomeilta.. :D osas ne sentään välillä mennä ravissakin:



aaapuva, nyt mennee jalat sekasin...

Otettiin vielä muutamat esteet lopuksi. Webelle nämä tietenkin oli niin naurettavan matalia, ettei se oikein vaivautunut olemaan tosissaan. Ja kuten sanottua, se oli muutenkin todella nihkeä alusta asti. 

Tässä muutama freestyle -kuva:





 Otettiin pitkästä aikaa vanha Paavokin kentälle hölköttelemään. Mukaansa se sai Kasparin, joka oli niin vallattomalla tuulella, että välillä mietittiin kauanko Paavo jaksaa moista menoa katsella. Vanhus onneksi oli itsekin hyvin leikkisällä tuulella ja oli leikissä mukana. 





Koko ajan jotain pitää touhuta, mutustelu vuorossa Marian huivi.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)