30. tammikuuta 2014

Hauskanpitoa porukalla



Morjenstaa, on pakkasia pidelly..

Maastoretki suunnitelma vaihtui kun päätettiinkin juoksuttaa ja puuhailla kaikkea kivaa heppojen kanssa. Saatiin yhdellä iskulla liikutettua koko issikkajengi ja vielä ehdittiin käyttää lämpöiset pojatkin kävelylenkillä. Tehokasta ja mukavaa. Tiedän, meillä juoksutetaan hevosia paljon irtona. Joka toisessa postauksessa lienee aiheesta.. :D Se vaan on aina tuntunut meistä mukavalle liikutusmuodolle, on hevosista hauskaa ja nyt etenkin Akillekselle erittäin tarpeelliselta. 
 Tältä postaukselta ei siis mitään rakentavaa odotettavissa, pelkkä pläjäys kuvia ja hassuja poneja, jotka jaksaa aina vaan ilahduttaa olemassa olollaan. :D  



yeah, rapsutuksia.. Siitä vielä vähän...

Ja sitten komppanja koko järjestyksessä, mars..
 Välillä pieninkin ekaks!



"Keskity, keskity.. Miks hitokseen nää pitää mennä ravissa..? Mie romahan..
tää on laukassa nii paljon helpompaa ja kivempaa

Tottakai parit hypyt kun meno oli niin vallatonta:
Intoa ei puutu, tekniikka vaan vähän hakusessa.. :D


Lopuksi pienet venyttelytuokiot. Pojat on vielä vähän kankeita, mutta jatketaan harjoituksia.. :) 


Neiti näytti mallia, miten sitä pitää taipua..


Että sellasta. Aina se on yhtä hauskaa touhuta kaikkea mukavaa heppojen kanssa. Ehkäpä huomenna palataan kuitenkin taas tosi toimiin ratsastuksen merkeissä. :)

Tallihommien jälkeen oli vielä joka keskiviikkoisten salitreenien vuoro, jotka imas mehut ainakin Japesta täysin. Onni-koira tietenkin samaistui isännän väsymykseen ja käytti tilaisuuden hyväkseen köllötellä kainalossa. Lähiaikoina mahdollisesti postausta oman kroppaprojektin etenemisestä. Tuloksia nimittäin on tosiaan tullut kaikesta löysäilyistä ja suklaapalasista huolimatta. Rento asenne se on, millä eteenpäin pääsee? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)