24. helmikuuta 2014

Jälleen testissä Cavallon sport -bootsit


Cavallon sport -bootsit pääsivät tällä kertaa tositoimiin, kun yönaikana pihamaat olivat muuttuneet luistinradaksi. Koska Kasparin bootsit eivät mene Akillekselle, testiponiksi pääsi jälleen Gljá. Näihin on asennettu neljähokkia per bootsi ja hyvin ajoivat asiansa! Joskin moitteita täytyy edelleen antaa siitä, että pirun hitaat nämä on pukea. Toisaalta, jos nämä pukisi useammin kuin kaksi kertaa vuodessa, voisi ehkä oppia pukemaan ne nopeammin? Liekkö vikaa siis käyttäjässäkin. :D Annetaan se kuitenkin anteeksi, koska muuten nämä palvelivat moitteetta! Ainut mistä en pidä tässä bootsimallissa on materiaalin jäykkyys. Tällä kertaa siitä ei ainakaan aiheutunut haittaa kuten hiertymiä, joista moni on puhunut ongelmana. Menimme kuitenkin pidemmän treenin ja kaikissa askellajeissa. Vauhtiakin neidillä piisasi, mutta tossut toimivat huomaamattomasti tehtävässään.



Koska olen humputellut viime ajat enimmikseen satulatta, tänään se alkuun ahdisti. Tuntui, ettei mikään toimi ja avut ei mene läpi,mutta hetken ravailin ilman jalustimia ja korjailin istuntaani niin johan alkoi toimia. 


Bootsit pitivät erinomaisesti kaikessa vauhdissa ja joka askellajissa. 



Sain myös monta "vau" -fiilistä tänään. Gljá on kehittynyt hurjasti ja se liikkuu paremmin ja irtonaisemmin kuin koskaan aiemmin. Kuolaimettomuus on tehnyt ihmeitä meidän yhteistyölle! Lisäksi se on niin positiivinen, että joka kerta ratsastus on aina vain hauskempaa. 



Tänään tuli ensimmäinen askel espanjalaista selästä! Siitä se lähtee kehittymään, mutta annetaan sen tapahtua kaikessa rauhassa. Liikekin on kasvanut ja kehittynyt huomattavasti. Tämä on tehnyt valtavan hyvää Gljálle, kuten tarkoituksena olikin kun tätä lähdettiin opettelemaan. Sen nykyinen vetreys on varmasti paljon myös tämän jumpan ansiota. :)





Hyväksi todettu bootsit ainakin tällä kokemuksella. Ei enää mitkään kömpelöt töppöset minun silmissäni, vaan ihan asiansa ajava vaihtoehto rautakengälle!

2 kommenttia:

  1. voi nuita issikoita, ne on niin sympaattisia otuksia :) kävin joskus aikoinaan rautalammilla vaelluksella muutamaan otteeseen ja ihastuin niihin. Issikoissa on poweria <3 tulee kyllä issikan selkään ikävä kun näitä kuvia kahteloo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniä hevosia isolla sydämmellä varustettuna <3 Itseltä on tuo rautalampi käymättä, pitäisikin joskus mennä tutustumaan. Hauskaa vaihtelua käydä vaikka onhan noita omassakin pihassa useampi kappale.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)