27. helmikuuta 2014

Vauhtia maastossa

Eilisillasta asti olen kärsinyt mielettömästä päänsärystä ja huonosta olosta. En tiedä, voiko tässä olla syy, mutta paikallisen kuntosalin ilmastointi on rikki ja kärsin siellä treenatessa aina heikotuksesta, joka usein johtaa päänsärkyyn. Kaverini sanoi huomanneensa samaa. Enkä ikinä millään salilla ole haukotellut kesken treenien, mutta tuolla leukoja repii jatkuvasti. Ei kai niin hapettomassa tilassa treenaaminen ole edes fiksua ja uutta ilmastointia voi odottaa vasta syksylle. No, koetetaan jaksaa.. 

Voimia ei huonon olon vuoksi piisannut lähteä ratsastamaan, joten toimin koiran lenkittäjänä sekä valokuvaajana tyttöjen maastoretkellä. Onneksi ulkoilu helpotti vähän oloa. Maria ratsasti Kaspariaan ja Mona oli mukana Webellä. Tässä muutama kuva tämän nelikon menosta. :)





Tahtoisin niin saada kameraani sen kaukokuvauksen sopivan objektiivin. Olen aina luullut, että ne ovat pitkälti yli tuhat euroa, enkä siksi ole edes kuvitellut lähteväni hankkimaan moista. Kuitenkin innostuin yksi päivä tutkimaan asiaa netistä ja ilmeisesti niitä voisi saada jopa alle kahdensadan! Toivottavasti kesään menessä voisin hankkia sellaisen... Lisätään kilometrin pitkän hankintalistan perälle. :)

ps. että mä olen niin onnellinen kun Pörröskä sai uuden kaverin. Nämä ovat aivan rakastuneita toisiinsa.. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)