20. maaliskuuta 2015

Duunari Webe kentän lanaushommissa



Sori kuvien kännykkälaatu, mutta ei ollut muuta kameraa hollilla.

Webe sai itselleen uuden duunin lauman virallisena kentän tasoittelijana. Hienoa jälkea Webe ja Maria tekivätkin ja nyt meillä on taas erittäin käyttökelpoinen kenttä sen perunapellon sijaan. Kaspar ja Akilles kokeilivatkin sitä tänään irtojuoksutuksen merkeissä ja kyllä irtosi niin uskomattomia muuveja, että ei voinut kuin nauraa niitä katsellessa. Akilles etenkin on todella pohjatietoinen tyyppi ja se inhoaa kuraa yli kaiken. Heti kun oli kuivempaa niin kyllä kelpasi päästellä. Hetken harmitti, ettei ollut kameraa matkassa, mutta harmistus meni ohi melko pian. Joskus on mukava vain katsella muutenkin kuin etsimen takaa ja ihailla komeita hevosia. Minun silmissä niitä maailman komeimpia, mutta useimpien mielestä varmaan takkusia, töppöjalkaisia ja megakarvaisia poneja.. ;)

Väline tähän lanaushommaan on Marian ja Isän käsialaa. Aisat ovat reestä ja metalliverkko isän romukokoelmasta. Tuollaisenaankin se toimi, mutta lopuksi vielä vedeltiin kertaalleen parrun pätkä painona verkon päällä. Webe tuntui nauttivan saamastaan uudesta työtehtävästä ja saakin jatkossa hoitaa kenttää jopa viikoittain, että saadaan se pysymään kuosissa.


Tässä lopputulos:


Kyllä nyt kelpaa painella huomenna, sillä meille on vihdoin tiedossa valmennusta (sen takiahan tätä kenttää kiireellä kuntoon laitettiinkin)! Opettamaan saapuu viime kesänä meillä tunteja pitämässä käynyt Jenni, josta postaus tämän linkin takaa. Toivoakseni istuntani on kokenut noiden kuvien jälkeen jonkin sortin muutoksen.. voi kauhistus mitä möhötystä.. :o Innolla odotan huomista!

Palataanpa siitä sitten kuvien ja kertomusten kera myöhemmin. 

Miten teillä hoidetaan kentän kunnossapito? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)