3. helmikuuta 2015

uutta ulkoasua ja paluu blogin ääreen


Vihdoinkin sain hoideltua tänne uuden ulkoasun ja voin alkaa keskittyä toteuttamaan lukuisia postaus ideoita, joita on ollut listalla jo kauan! :)

Tuolta sen pitäisi näyttää, mutta en sitten tiedä.. esim. omalla kännykällä se ei näytä lähimainkaan tuolta..

Olen ollut aika kiireinen viime päivät uuden työni parissa, nyt on kuitenkin tiedossa vapaita eli toisinsanoen treeniä hevosten kanssa. Tänään kävin lenkillä molempien kanssa. Gljá pääsi metsään ja käytiin vähän tarpomassa hangessa sekä mentiin askellajit kevyesti läpi. Tamma yllätti olemalla monen vapaapäivän jälkeen yllättävän rauhallinen.

Akillles puolestaan ylitti kaikki odotukset. Se oli kerrassaan vallattomalla tuulella ja nosteli laukkoja omia aikojaan. Koska siinä ei ollut mukana mitään höyryämistä tai pahaa tahtoa, annoin ruunan kulkea miten sen mieli teki. Se laukka kun on ollut sille vaikeaa, etenkin kentällä. Joten nyt kun se sitä vapaaehtoisesti tarjosi, annoin sen mennä enempiä keskustelematta. Ja ai että se oli innoissaan! Niin hieno poika, en malta odottaa huomista... Joten nyt hyvät yöt ja kone kiinni kun uus ulkka on hoideltu pois alta.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)