22. helmikuuta 2015

Torstaitreenit Aksun kanssa

Homppupomppu-hyppypyppy-koikkaloikkanen... Akilleksen selässä ei voi olla nauramatta. Yhdessä ollaan sellainen koheltaja pari, että ei pahemmasta väliä. Hauskaa kuitenkin oli ja hetken hakemisen jälkeen alkoi jo vähän sujuakin.
Akilles ylitti puomit sellaisin loikin, että en meinannut ensi alkuun kestää matkassa millään. Piti todenteolla saada keskikropan lihakset töihin, etten lentänyt takakaaren yli matkasta.. :D Käsien kanssa oli erityisen isoja ongelmia siinä menossa, enimmikseen yritinkin antaa  vain Aksulle reilusti tilaa, etten nykäisisi yhtään. Lopuksi kuitenkin ylitettiin muutamat puomit ihan tuntumallakin. 

Nyt on taas lähdettävä töihin, ei ennätä enempää kirjoitella, mutta ylhäällä tiivistettynä treenin sisältö.











  









5 kommenttia:

  1. Apua, itsellekin tulee kauhea estehinku, ihan pikkuisetkin olisivat parhautta! Mutta hevosellani on jännevamma, joten ei nyt oikein pysty esteitä menemään... Oletko muuten koskaan laskenut/osaatko arvioida, kuinka paljon rahaa menee omassa tallissa per hevonen? Jos tuosta hevosesta ei enää tule isojen ratojen hyppääjäksi (meidän isot radat on se 80cm), niin voisin ottaa sen omaan pihaan ja ottaa siskon hevosen myös. Mutta toisaalta jos rahaa menee saman verran kuin täysihoidolla maneesin lähellä, niin ehkei se ole kannattavaa :)

    VastaaPoista
  2. Laskeskeltiin tuossa äsken, että meillä per hevonen on vuodessa n. 400-700€. Tämä sisältää heinät, rehut lisäravinteineen, madotuksen(+lantanäytteet) ja hammashuollon. Kaviohuollon meillä hoitaa Maria, joten siitä ei aiheudu kustannuksia. Kuivitukseen menee jokin x summa tarpeesta riippuen. Meillä käytetään turvepaaleja (n.80€/kpl) ja purua saadaan sukulaisten verstaalta. Lisäksi tietenkin joku summa sähköön ja veteen, meillä tosin oma kaivo ja sähköä ei paljoa kulu. Tsemppiä hevosesi jännevamman paranemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja heinän hinta tietenkin voi olla sijainnistasi riippuen jo huomattavasti kalliimpaa kuin meillä.

      Poista
  3. Treeni postaukset ovat tosi kivoja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)