3. helmikuuta 2015

Kasparin liikutusta (video)




Treenattiin Glján kanssa vähän Kaapo-poikaa kun Maria ei flunssaisena jaksanut muuta kuin hirnua videolle. Suokaa siis anteeksi tuo nauru, voluume kannattaa vääntää nollille.. ;) Kassu tuli kiltisti perässä kaikki kokoradat leikkaa kunnes käännyttiin ympyrälle se kaarsi Marian ja Monan tykö selvästi ilmaisten, ettei se jaksa hölkkäillä enää yhtään. 

Gljálla kokeilin huvin vuoksi pitkästä aikaa kuolaimia vaikka kesällä vannoin, etten enää laita. Tamma kuitenkin suhtautui kuolaimiin tällä kertaa melko hyvin, joskin välillä se pyöräytteli kieltään ja muljusi kun seistiin paikallaan. Töltissä tai ravissa muljaaminen oli hyvin pientä. En kuitenkaan usko, että jatkossa treenataan kuolaimella, Gljá on paljon tyytyväisempi ilman. Lähinnä tämä oli katsaus oman toimintaani ja ilmeisesti käteni on jo tarkempi ja pehmeämpi kun emme ajautuneet kuolainten vuoksi ikäviin tilanteisiin. 

Akilles treenasi tänään hangessa. Aiemmista suunnitelmistani poiketen juoksutin sitä pellolla liinassa ratsastuksen sijaan. Ruuna oli aivan riemuissaan ja vähän liiankin vauhdikas, mutta saipahan päästellä ja hanki vastus oli hyvää treeniä. Huomenna sitten kävely päivä. 

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postauksen jossa esittelisit tallin ja sen ympäristön missä hevosesi asuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan voin jossain vaiheessa tehdä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)