20. helmikuuta 2015

Juoksutusta ja pikkupomppuja

Tauolta taas vähän materiaalia jakamaan. On ollut aika kiire duunin kanssa eikä ole tallille ollut kuvaajaakaan mukana.Keskiviikkona ennen töitä kuitenkin viimein ennätin käydä koirien kanssa pitkän lenkin ja testailla uutta Sigmaani (70-200 / 2.8). Aika rakkautta vain kunhan oppii hallitsemaan paremmin. Ei kaduta ainakaan vielä, mut katsotaan toki sit uudellleen kun saan eilisen kuvat koneelle kun sigma oli varsinaisissa tositoimissa.. :D

Tässä kuitenkin muutama Sigmalla otettu testiotos keskiviikolta. Tallille en sitä vielä silloin ottanut mukaan, sillä odottelin postista filtteriä linssin nokalle suojaksi. En tahdo ottaa noin kalliin mötikän kanssa mitään riskejä.. 








Sitten keskiviikon tallipäivään kera megajätti kuvasadon!


Kerrankin sattui niin, että ehdin vähän nauttia auringosta. Viimeiset kerrat  kun oli mennyt tuijotellessa houkuttelevaa auringonpaistetta duunipaikan ikkunoista ja kadehdittua siellä olostaan nauttivia ihmisiä. Ei auta itku markkinoilla, sellaista tämä ihmiselo on... 








Auringossa päiväunista nautti myös valkea prinsessani pikku-Prinssini vahtinaan. Gljá oli niin tyytyväisen oloinen eloonsa sillä hetkellä, että en ollut raaskia herättää sitä töihin. Se nousi kuitenkin itse kun ryhdyimme Aksun kanssa leikkimään jalan nostoa. Gljáhan ei tästä leikistä tahtonut jäädä paitsi ja ponkaisi ylös pikavauhtia namupalojen toivossa. 



Otin Glján ratsastettavaksi suunnitelmissani hieman jumppailla kentällä. Aluksi temppuilimme hyvän tuulisena ja käveltiin espanjalaista vieretysten. Tunnelma oli erittäin iloinen ja meillä oli hauskaa, mutta selkään noustua tapahtui jotain radikaalia muutosta ja hyvin pian kävi ilmi, että tästä ratsastus kerrasta ei tulisi mitään... Gljá painoi kädelle niin vietävästi, että sormiini sattui. Olin todella hämmentynyt, sillä tätä ei ole tapahtunut aika päiviin. Menin kuitenkin hetken yrittäen saada tammaa hieman pois kädeltä, mutta lopulta nousin todella turhautuneena alas välttääkseni hermojeni kiehumisen. Onneksi ongelmaan löytyi seuraavana päivänä ratkaisu, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. :)

Kuvia ratsastukselta ei ole. Odotin Mariaa kuvaamaan, mutta eipä näkynyt sisko-tyttöä. Möyhemmin löysinkin mokoman ryökäleen päikkäreiltä kun menin käymään sisällä hakeakseni Marian juoksuttamaan muita hevosia kanssani. :D


Tälläinen kolmen kopla otettettiin Riikan kanssa juoksutettavaksi. Lisään nyt vain kuvasadon, sillä  on pakko kiiruhtaa  koirien kanssa lenkille ja lähteä sitten jälleen töihin. 


Prinssi Pörheä 





Ihme rollkur... 


 Luonnontölttäri



Voi jestas tuota asentoa... 





Voihan ne puomit tietysti töltissäkin ylittää.. :D 








 Meidän pikku pantteri :D






Jospa illalla ehdin tehdä eilisen postauksen, niin palataan sitten asiaan. Moro ja hauskaa perjantai päivää kaikille!! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)