23. joulukuuta 2014

Lisää tonttuiluja ja muistutus valokuvakilpailusta



Nyt vaan kaikki rekisteröityneet lukijat rohkeasti mukaan kilpailuun! Jokunen onkin jo kivoin kuvin osallistunut, mutta mielellään näkisi lisää kuvasatoa! Jos tämä kilpailu meni aiemmin ohi, lisätietoja löydät tästä postauksestaKuvienhan ei tarvitse välttämättä olla hevosaiheisia, ne voivat olla mistä tahansa aiheesta, joka tuo hyvän muiston mieleen menneeltä vuodelta. Osallistumisaikaa 31.12. saakka!


Sitten taas tonttuiluihin. Nämä kuvathan kohisee ja kunnolla, laadusta ei tietoakaan. Oli jo melkoisen hämärää eikä liikkuvia kohteita ollut kauhean helppo tallentaa kuvan tärähtämättä, mutta ei se ole aina niin justiinsa, pidän näistä silti. Etenkin Glján saaminen tärähtämättä kuvaan oli sula mahdottomuus -  tamma sähelsi kokoajan jotain ja varsinkin aina pitkästyttyään esitteli kameralle etujalkojensa nostelua kun ei keksinyt muutakaan. Oltiin taas Monan kanssa vähän mattimyöhäisinä kuvausreissulle lähdössä kun paettiin liian myöhään talosta jouluhössötyksen tieltä. Että olikin rentouttavaa päästä hevosten pariin kaiken sen hässäkän keskeltä! Inhoan sitä kun ihmiset muuttuu aina ennen joulun h-hetkeä ihan kummallisiksi.. Mistä moinen hössötys kun voisi pyyhältää pihalle tonttulakin kulkunen kilisten ja hypätä pörröisen ponin selkään nauttimaan kaikesta.  



 


"Katso kameraan Gljá, sulla on nii söpö tupsulakkikin!" "Äääääh,älä..ei nyt kiinnosta"
 
"Voi jestas ihminen, tämä on niiiiin noloa.. Skarppaa nyt vähän näiden villitystes kanssa, ei tarviis joka juttuun viattomia poneja mukaan sotkea"

Jokainen varmaan näkee kertomattakin Glján päälle muodostuneen tumman ajatuspilven. Tamma oli vähän hapan tonttuilukuviin ja varsinkin paikallaan seisominen oli tervanjuontia.. Astetta vauhdikkaammat kuvaussessiot olis tänään olleet enemmän mieleen. :D





Aksun mielestä lyhty oli kerrassaan ihmeellinen ja kiehtova kapistus. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)