25. joulukuuta 2014

Jouluaatto




Niin se on vaan aatto taputeltu taas tältä vuodelta ja joulu alkaa vedellä viimeisiään. Nyt on masut pullollaan jouluruokaa ja pikkuhiljaa alkaa olla tunne, että piisaa jo tälle vuotta. Tunnelma oli jälleen ihana ja hauska, vaikkakin hieman viime vuotta väsyneempi. Silti jaksettiin innostua aikatavalla koko porukka Joulupukin vierailusta. Tämän vuoden pukki oli taas se perinteisempi punanuttu, toisin kuin aiempina vuosina on totuttu. Pukin oli vain käynyt huonotuuri kun matkallaan meille hän oli piipahtanut glögilasilliselle Hotelli Joronjälkeen. Auvo kovana kauppamiehenä oli ostanut pukilta porot käristyksen suuren menekin vuoksi ja pukki olikin joutunut kävelemään lopun matkaa Joroisista, siksi hän saapui meillekin vasta yömyöhäisellä. 




 'Lahjoja tuli aivan järjetön määrä... Kylläpä sitä onkin oltu niin kilttiä tyttöä. Toiveeni oli kuultu ja sain kuin sainkin taulun täydeltä ihania hetkiä -kiitos, olen niin iloinen!<3 Taulun lisäksi tuli hevosen anatomiaa käsittelevä kirja, villasukkia, muumi tyynyliinat&patalaput, pussilakana, villasukkia, uudet bambu välihousut (edelliset alkoi olla aika törkeän näköisessä kunnossa, mutta en raaskinut heittää pois, koska ne ovat ehdottomasti parhaat ikinä), muumipapan hattu maljakko, suklaata tietenkin sekä bodyshopin vartalovoiteita ja lahjakortteja s-ryhmälle. 



Koiratkin saivat pukilta paketit ja olivat erityisen mielissään possusta, josta tuli vähän riitaakin, että kuka sillä saa leikkiä.. :D












Marian tekemä, erittäin herkullinen dominokakku. nam!


Kiitos ihanan perheeni, että meillä joulu on aina täynnä taikaa ja kaikkea sitä, mitä toivoin kirjoittaessani pukille.. :)


2 kommenttia:

  1. Kiva että joulu meni oikein hyvin. Ja ihana koirat teillä on!mikä oli paras lahja puilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin kaikista, vaikea valita lempparia vaikkakin toivomani kuvataulu oli kyllä erityisesti mieleinen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)