31. elokuuta 2014

Savonlinnan keski-aika markkinat

Käytiin eilen Marian kanssa firman virkistyspäivän merkeissä piipahtamassa Savonlinnan keski-aika markkinoilla. Paikka oli täynnä ihania käsityökojuja, olisin ostanut vaikka mitä, ellei pihi-minä olisi taas pistänyt kampoihin. Niin jäi kaikki ihanat, kauniit tavarat ja vaatteet kojuihin ja me jatkoimme matkaa katsomaan Rohan tallin showta. Kamera tietenkin oli taas mukana ihan harjoittelun vuoksi, tässä parit otokset Rohanin porukasta. Kuvaus jälki oli.. no, en ole tyytyväinen, aika hätäistä räpsimistä enkä keskittynyt ollenkaan. Ampiainen pisti minua vasempaan reiteen juuri ennen shown alkua jo lopun aikaa pelkäsin ja väistelin niitä. Yhdessä vaiheessa meinasin saada halvauksen kun yksi istui olkapäälläni. Mokomatkin ötökät, en tykkää! Duunissakin olen tappanut niitä keskimäärin parikymmentä päivässä ja välillä ollut ihan hätää kärsimässä kun niitä on ollut jopa kuusi samaan aikaan sisällä. Muutoin päivä olisi ollut kuvausta opiskelevalle erinomainen, sillä keli vaihteli aurinkoisesta pilviseen ja asetusten säätelyä sai harjoitella. Kuvaan melkein aina manuaalilla, sillä haluan oppia ymmärtämään kameraa itse.







Show oli aika vauhdikas ja yllä olevalla kimolla meni jopa yhdessä kohtaa vähän pitkäksi ja se poistui aareenalta täyttä laukkaa. Show ei aivan vastannut odotuksiani, mutta olihan tälläistä ihan mielenkiinnosta käytävä katsomassa. 

Lopuksi haahuiltiin Olavinlinnan viereisillä kallioilla ja Maria räpsi parit syksyiset kuvat minusta. Minäkin kuvasin Mariaa, mutta sisko-tyttö onnistui vetämään ilmeensä joka kuvaan todella ääliömäiseksi, joten julkaistavaa matskua ei jäänyt. ;) Minä säädin Marialle asetukset valmiiksi, mutta eivät nekään aivan menneet niinkuin piti. Harjoittelemalla oppii, hope so! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)