26. toukokuuta 2014

Sadepäivän iloa..


Kesä teki toden teolla tulonsa ja hellettä on piisannut pitkään. Mittarin näyttäessä noin +30 astetta on hevostelut saaneet toisinaan jäädä. Välillä ollaan kuitenkin maastoiltu tai tehty muuten kevyitä hommia. 

Tänään sitten saapui sade ja ukkonen, joka jyrisi useamman tunnin. Välillä tuli järjettömän isoja rakeitakin ja vesipisarat olivat tuulilasiin paiskautuessaan kuin isoja tiskirättejä. Ehdin ennen sadetta viettää Glján kanssa kivan maastatyöskentely hetken ja kävin myös samoja asioita lyhyesti läpi ilman satulaa selästä käsin. Jumppasimme ja hioimme espanjalaista käyntiä.
  


Mona tuli kanssani tallille ja juoksutimme/irtohypytimme Weben ja Akilleksen ukkosen vielä jyrähdellessä taustalla. Sade onneksi ehti vähän hellittää. Kuten usein Monan kanssa, kaikki menee aika hulvattomaksi pöljäilyksi, josta nyt tarjolla kooste videon muodossa.. Anteeksi jo etukäteen (myös puhelinkuvien surkeasta laadusta). :D



Mona ja... öh.. Kirahvi?



3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Noh, itseasiassa olenkin unohtanut aiheesta kirjoittaa tänne, mutta jouduttiin kuitenkin lykkäämään starttaaminen syksyn kisoihin. En halua ottaa mitään paineita koko hommasta (saatikaan aiheuttaa sellaista hevosille) ja alkoi tuntua siltä, ettei olla vielä valmiita, joten fiksumpaa oli kuitenkin painaa jarrua ja jäädä kotiin vielä harjoittelemaan. Syksyllä sit! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)