2. kesäkuuta 2014

Laitumelle


Pian on se aika kun hepat pääsevät laiduntamaan. Tähän saakka olemme syötelleet pieniä nurmikkoalueita totutuksen vuoksi. Tänä aamuna kävimme Marian kanssa rakentamassa väliaidan, hevoset saavat jakaa laidunmaata Higlandien kanssa. Vähän meitä jänskättää, riittääkö kyyhämämme väliaita ja mitä mieltä karvaturilaat ovat hevostemme saapumisesta kun kyseessä on niiden reviiri (josta nämä kaverit ovat melko tietoisia). Toivottavasti naapurisopu saadaan aikaan. Hätävaraksi hevosilla on myös toinen niitty jos näyttää, etteivät highlandit hyväksy uusia tulokkaita. Tarkoituksena on siirtää hevoset viimeistään ensi viikon alussa tai mahdollisesti jo viikonlopun aikana.

Onko kellään kokemusta tälläisestä järjestelystä? :) Olen kuullut tarinoita ja nähnyt kuviakin, että näitä kahta lajia on tarhattuna samaan. Emme kuitenkaan tohdi terävien sarvien vuoksi koko laumaa yhdistää, etenkään kun nämä eivät ole ennen laiduntaneet minkään muun eläinkunnan edustajaryhmän kanssa. 



Illalla heppailemaan, kun duuni päivä taputeltu. Onneks on duuni, jossa voi samalla nauttia kesästä tälläisissä maisemissa:




Ei mitään kasista neljään toimiston seinien tuijottamista. Passaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)