5. toukokuuta 2014

Huoltopäivä

Tänään oli odotettu hierontapäivä kolmella hevosistamme (Gljá, Akilles & Webe) ja itse menen illalla jäsenkorjaukseen. Onneksi, niskani on tajuttoman kipeä ja valvotti minua puoliyötä..
 Hierojana hevosilla kävi Erja Niemeläinen (www.hevilo.fi). Gljá oli melko vetreä, mutta ruuna pojissa oli enemmän sanomista, etenkin Webellä. Sen selkä oli todella jumissa ja oikealta puolelta jopa hieman turvoksissa ja kuumottava. Erja ei hieronut tulehdus kohtaa, laitoimme siihen vain Arnika geeliä. Webe onkin poissa ratsastushommista nyt siihen saakka, että selkä saadaan kuntoon. Seuraavan kerran Erja tulee kesäkuun alussa, toivottavasti saamme selän siihen mennessä edes hierottavaan kuntoon ja lopulta koko jumivyyhdin auki.  Luulen, että näissä oli syy myös taannoiseen onnettomuuteen, joka Monalle kävi ratsailla kun Webe alkoi vauhdissa kiskoa päätään alas.

 
 Akilleksella oli jäykkyyttä lannerangassa sekä takajaloissa, mitä olinkin epäilyt. Toivottavasti hoidoista ja oikeanlaisesta jumpasta saadaan laukka taas pyörimään. Nyt paripäivää vapaata ja palataan sitten hitaasti työrytmiin! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)