3. toukokuuta 2014

sää on kuin morsian...

..ainakin yhtä tuulella käypä. :D Tänään koettiin suurinpiirtein kaikki sääolosuhteet mitä voi. Tuli lunta, tuli vettä, paistoi aurinko, jyrähti ukkonen.. Säiden armoilla ratsastettiin Gljá ja Akilles. Maria meni hetken kentällä ja siirryttin sitten pihalle ja naapurin pellolle treenaamaan vähän tölttiä, joka on tälle kaksikolle ehdottomasti suurin haaste. Gljá ei ole kaikkein varma tölttisin hevonen ja töltti vaatii ratsastajalta jo enemmän taitoa. Tänään kuitenkin saatiin töltti paremmin toimimaan, mutta vielä on paljon tekemistä, että tamma kulkisi edes kutakuinkin oikein päin Marian alla.


Akilles pääsi iltamaastoon, jonne saatiin mukaan äiti ja Aada-koira. Akilles oli hieman pörheämpi kuin pitkään aikaan. Se jopa vähän pörisi ja korahteli, mutta jännittävästä tilanteesta huolimatta se nautti maastoilusta suunnattomasti. Maastossa sain selkeästi neljää eri askellajia, pointsit siitä! Lähdin ensimmäisen kerran kokeilemaan maastoon Star Wheeleillä ja poika toimi erinomaisesti ja kuunteli kaikki avut hienosti. Ainoastaan sivuille vievät ohjasotteet tuottivat hieman hämmennystä, koska kentällä poika toimii täysin istunnalla. Ahtailla hiekkateillä piti näyttää suuntaa ohjalla ympärikääntyessä, joissa huomasin, ettei Akilles ole ihan kärryillä uudesta ohjasotteesta. Teimme maastosta palattuamme muutamat maastakäsin harjoitukset, joissa palkitsin aina kun se reagoi sivulle vievään ohjaan. Ensi kerralla toivottavasti vältymme hämmennyksiltä. :)


Mua polttelee mieletön kamerakuume. Seuraavaksi raapustelenkin tuosta vanhasta järkkäristäni myynti-ilmoituksen, jotta saisin edes jonkinlaisen alkupää oman uutta varten. Toimiva kamerahan se on, mutta omat tarpeet kaipaavat kameraa laajemmilla ominaisuuksilla. Tulevaisuus pitää sisällään pienen haaveen lähteä opiskelemaan valokuvausta ja ehkä jopa tehdä alasta itselleen leipätyö... Saapa nähdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)