23. huhtikuuta 2014

Tallityttö back in business


Sain tänään tallitoverikseni Monan, jonka käsi on vihdoin saatu pois paketista taannoisen onnettomuuden jälkeen. Käsi on vielä rannetuella, voimaton ja kipeä, mutta urheasti reipas tallityttömme kapusi takaisin satulaan vaikka takana alkoi olla jo pidempi tauko. :)

"Sovitaanks, et sä käyttäydyt tänään?"

"Sori hei oikeesti siitä viimisestä... Anna pusu!"

"Hehe.. kyllä mä näille kiltit hepat näytän.." :D



Ja niin korjattiin rakoileva kavioliitto ja aloitettiin puhtaalta pöydältä. Webe oli kiltisti tai paremminkin näytti laahustavan unissaan. Ukko tuntui olevan mielissään Monan paluusta, sen verran ainakin pusuja ja huomiota jaettiin.. ;) Tästä on hyvä jatkaa jälleen.



Treenasin ensin Akilleksen ja ensimmäisen kerran star wheeleillä. Tämä kokeilu olikin enemmän kuin positiivinen, poika toimi niillä todella kivasti! Minun ihana mies... <3 Laukassa tosin on ollut jo pitkään ongelmana ristilaukka ja muutenkin koko ukko on ihan pökkelöjäykkä. Päädyin muuten tilamaan hepoille hierojan. Hierojasta pääsevät  nauttimaan Aksu, Webe ja Gljá 5.5. :)





Jälleen puomin ylitys tyylejä alá Aksu.. :D



Lopuksi kävin pyyhkäisemässä tukkaputkella iltamaaston kimon höyryveturin kanssa. Annoinkin sen viilettää sen minkä kintuistaan pääsi ja kyllä se olikin mielissään! Eikä ole tullut niin mageeta laukkaakaan varmaan koskaan. Pitää vähän saada turhimpia höyryjä pois, että Marian on taas turvallista jatkaa treenejä. Nyt täytyy vaan työstää sen parivaljakon yhteistyötä paremmaksi kenttätyön kautta. 



Yksinkertaisesti... ihana päivä.. <3




1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)