22. huhtikuuta 2014

Suunnitelmia uusiksi


 
Bloggailu hommat on nyt olleet ihan jäissä järjettömän kiireen vuoksi. Tällä viikolla kuitenkin helpottaa ja voi jotain matskua taas saada blogiinkin. Ratsastelut on viime aikoina olleet vähäisiä, mutta nyt olisi sitten tarpeen ryhtyä ottamaan hieman aikaa kiinni (maltillisesti toki ja järkeä päässä pitäen), sillä kaikista aiemmista vastusteluistani huolimatta päätimme lähteä avaamaan kisakauden 1.kesäkuuta. Sain Mariankin innostumaan kisajutuista ja suunnitelmana on, että Maria kisaa ainakin yhden luokan Gljálla ja minä Akilleksella luultavasti töltissä ja nelikäynnissä.  Ehkä myös tölttiluokan Gljálla. Kisoihin lähdetään ei-niin-vakavin-mielin ja ihan vain harjoituksen vuoksi! Joskushan se pitää saada Akillestakin kuskattua pois kotoa maailmaa katselemaan. Tänä kesänä parit kisat alle ja sitten vähän tavoitteellisemmin katseet kohti kautta 2015.

Tänään menimmekin tällä nelikolla, ensin kentällä ja lopuksi maastossa. Kentällä molemmat hevoset olivat todella kivan oloisia, mutta maastossa Gljá oli ihan mahdoton. Se kiikutti Mariaa miten sattuu eikä oikein olisi tahtonut kävellä metriäkään.. Aiheestakin Marialle jäi ekoista treeneistä paskamaku suuhun, vaikka itse en ole kauhean huolissaan. Tunnen tuon vallattoman tamman kaikkine oikkuineen. Marian täytyy nyt vain hioa yhteistyötä toimivammaksi ja luetella pelisäännöt uudelleen. Eipä roomaakaan päivässä rakennettu, nimimerkillä tämän tamman kanssa useamman vuoden työskennellyt. Jotta kyllä se siitä lähtee luistamaan! :) 
 


Akilleksta täytyy kyllä sanoa, että se oli todella kiva! Se ei juuri piitannut kimon tamman sekoiluista vaan kulki letkeästi eteenpäin. Hieno mies! :)

Kuva materiaalia ei ratsastuksista tullut, mutta tässä muutama hengailukuva tältä päivää.


pikku päikkärit ennen treenejä.


datailua..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)