12. maaliskuuta 2016

Villi ja vapaa on islantilaisen mieli


Sain meidän myrtsi-Paavosta kerrankin pehmeän kuvan. ;)




Viime aikoina on tullut jonkin verran ulkoilutettua kameraa, tässä muutamia otoksia meidän uudesta tyylistä lenkkeillä. Koska Gljá on taluttaessa mallia 'perässä vedettävä', kerran maastolenkille mennessä päästin sen tielle irti ja käskin matkoihinsa. Olipa hauskaa nähdä, miten tamma tästä ilahtui ja joka kerta se innostuu tästä yhtä paljon. Viime viikolla me Akilleksen ja koirien kanssa juostiin perässä kun tamma pyyhälti täyttä laukkaa kaula ylväästi ylhäällä ja häntä tötteröllä kuin mikäkin arabi. Välillä se pysähtyi ja jäi odottelemaan, saattoi kääntyä takaisinkin ja tulla vastaan. Meidän villi ja vapaa luonnonlapsi. Kyseessä on siis metsätie, jossa ei meidän lisäksi paljoakaan ole elämää. Tosin silloin viime viikolla sinne eksyi auto.. Kuskia selvästi huvitti kun se näki yhden tytön kokoavan viheltämällä laumansa ja pitelevän lopulta naruissa kahta koiraa ja kahta hevosta, jotka hetkeä aiemmin olivat pyyhältäneet siellä täällä pitkin metsiä.. Kylähullu hevosmummo.. =D 









Maria erehtyi lenkillä pysähtymään toviksi tutkimaan älypuhelintaan. Tästähän Gljá riemastui, sen mielestä oli aika leikkiä ja se patisteli Mariaa mukaan.

Ihmeellinen, hallitseva älypuhelin..


#Yogapony



Lumen kuori risahteli. Siitä kuoriutui valkoinen hevonen kavioissan auringon peili - sielussaan vapaus ja sydämessään hyvyys.








*****

Toisessa blogissani esittelyssä BUCKET LIST 2016, käyhän katsomassa ja kerro omastasi jos pidät tämän tyyppistä listaa, olisi mielenkiintoista kuulla muiden listoista ja lukea niiden edistymisestä! :)

*****

2 kommenttia:

  1. Stinakin yrittää aina leikittää mun iPhonea, en tajua mikä siinä viehättää :D Teidän Gljá on kyllä niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Joo meillä kanssa jos ottaa puhelimen esiin vaikka tarhassa niin vähintäään puoli jengiä on paikalla sitä tutkimassa.. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)