31. maaliskuuta 2016

Puput, ponit ja noita


Heippa vaan ja terveisiä pääsiäiseltä! Viime postauksessa kerroinkin, että meidän arkeen on tulossa pieni poikkeus kun luvattiin lähteä paikallisen matkailuyrityksen pilkkitapahtumaan pitämään talutusratsastusta. Niin sitä sitten pakattiin ponit koppiin, puput istutettiin penkeille, noita hyppäsi rattiin ja suunnattiin kohti Kuus-Hukkalaa.




Itselleen jäi ihan hyvämieli tapahtumaan osallistumisesta. Ponit hieman jännittivät joitakin ratsastajia, mutta käyttäytyivät kuitenkin oikein mallikelpoisesti ja kaikki sujui hyvin. Erityisen ylpeä saadaan olla meidän pikku-Kaaposta, joka ylitti kaikki odotukset tuplaten. Gljá sen sijaan veti välillä hieman alta riman.



#Akiviisivuottasydänsydänsydän.... ♥ Jestas miten suloinen lapsi, kertakaikkiaan hurmaava pikkumies! Akin äidille terkkuja vaan - poika sai kyllä melkoisen fanilauman.. ;) Kun pikkumies kävi viimeisen kierroksen Gljálla, kiitteli reippaasti kyydistä ja toivotteli hyvää päivänjatkoa me tuijotettiin Marian ja Monan kanssa toisiamme ja piirreltiin sydämiä ilmaan melkein tippalinssissä.. haha. :'D








Kaiken kaikkiaan jäi sellainen maku suuhun, että kai sitä voi poistua kotoa taas toistekin.. ;)

Muita pääsiäisajan tunnelmia toisesta blogistani TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)