11. maaliskuuta 2014

Kevät on vihdoin täällä!

Vihdoin talvi jättäytyi taakseen! Ainakin hetkeksi, kyllähän ne povailee, että vielä se palaa.. Nautitaan nyt kuitenkin hetki tästä orastavasta keväästä.

Tänään tallilla ensi töikseen vastattiin facebookissa liikkuneeseen kaljahaasteeseen, jollaisella meitä eilen pommitettiin. Enhän tahtonut jäädä sihijuomaa velkaa, joten olihan se tehtävä oma kaljavideo. Siitäkin huolimatta,että olen pitänyt kyseistä haastetta koko ajan melko typeränä.. :D
Tehtyjä videoita en nyt kuitenkaan ala tänne jakamaan. Maria ylitti kaljahaasteen yhteydessä itsensä ja meni Kasparilla varusteetta, vieläpä täysin onnistuneesti vaikka vähän jänskättikin. Hyvin tehty!
Oma haasteenikin piti suorittaa pelkällä kaulanarulla, mutta tammassa oli sen verran virtaa, että luovuin suunnitelmasta ja menin sittenkin hackiksella. Satulatta tietenkin ja pientä ristikkoa kokeiltiin ravata haasteen vuoksi. Eipä siis kummoinen veto. Normipäivästä erosi vain kitattu kalja. :D



 Kaspar sai irroittelu seurakseen juoksutukseen Aksun ja kylläpä olikin pojilla kevättä rinnassa. Tässä vähän kuvasatoa:












Oman kaljahaastesuoritukseni aikana Akilles sai vetäistä vähän henkeä ja lähdettiin sitten Monan kanssa lyhyesti maastoilemaan. Mariaa odotellessa me tosin innostuttiin hyppäämään muutamat esteet. Hevosissa oli arvatenkin pirusti virtaa. Webe tanssi Monan alla ja Akilles sekoili välillä ristilaukalla kun oli niin kiirus. Sellaista tämä kevät tekee toisinaan. 







Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Kevät <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)