19. tammikuuta 2016

2015 collection


Katselin blogia ja facebookiani läpi, keräten yhteen kansioon lempikuviani viime vuodelta. Kokosin ne tähän alle sekalaiseen järjestykseen. 

Aika tehdä pieni paluu vuoden 2015 muistoihin. Vuosi oli rankka, mutta todella opettavainen. Ilman perhettä ja ystäviä en olisi selvinnyt koko vuodesta varmaan ollenkaan. Vuosi 2015 vei työnantajan ja mummon heti alkuvuodesta. Keväällä alettiin elää erohelvettiä. Olin niin stressaantunut, että vieläkin kyyneeleet meinaavat kohota silmiini kun mietin kaikkea sitä ahdistusta matkan varrelta. Olin puolivuotta todella hukassa. Nyt kuitenkin vaikeudet on selvitetty, matkaa päätetty jatkaa yhdessä. 

Paljon kuitenkin on kameralle tallennettu ihania hetkiä, jotka muistuttavat, että viime vuodessa oli paljon hyvääkin. En voi kuin hymyillä kun katselen näitä kuvia ja mietin mitä kaikkea elämässäni onkaan. Perhe, ystävät, my redfamily (kissa ja koirat), hevoset.. <3 

Toivottavasti tästä alkaneesta vuodesta tulee vielä muistorikkaampi! 

Jospa nyt tarkenisi lähteä kameraa ulkoiluttamaan hevosten ja koirien kanssa. Kuvausintoni on huipussaan enkä meinaa malttaa odottaa, että päästäisiin porukalla kuvaamaan. Meillä onkin aika ihania visioita toteutettavana Riikan ja Marian kanssa. ;)


1. Pidän tästä kuvasta, Weben elegantista ilmeestä. Komea poika..


2. Parhaita asioita elämässä on hassutella näiden kahden kanssa. Minusta on upeaa, että elämääni kuuluu kaksi näin hulvatonta luonnetta omistavaa hevosta. Näiden kanssa saa aina nauraa! 


3. Maria ja Gljá ovat niin toimiva pari yhdessä.. <3 


4. Muistan vieläkin tämän treenipäivän ja tuon laukannoston. Ne onnistuivat niin harvoin, laukka on meille ollut vaikeaa. Olen joka kerta superiloinen kun se onnistuu.


5. Fiilis tältä reissulta.. <3


6. Näitä kuvia ottaessa elämä oli rankimmillaan. Fiilikseni oli todella surkea ja en meinannut jaksaa tehdä mitään, edes lähteä tallille. Onneksi lähdin, sillä tästä päivästä jäi varmaan yhdet parhaat muistot vuoden ajalta:






 Koska kesä on ihmisen parasta aikaa.. <3


8. Nämä treenit jäivät mieleen parhaimpina koskaan. Muistan sen hyvänfiiliksen ja sujuvuuden. Akilles, hyvänmielenhevoseni. <3 


9. Kaunis koiraneitiseni. Olin juuri saanut postista Sigma 70-200mm objektiivin ja nämä olivat ensimmäiset ottamani kuvat:




10. Akilles Jennin kurssilla. Jenni osaa aina valaa uskoa osaamiseeni ja meidän kehittymiseen. Tästä kurssipäivästä jäi todella hyvä fiilis.


11. Rakastan tätä kuvaa vaikka laatu onkin surkea pimeyden ja suuren ISOn vuoksi. Silti se on kaunis.


12. Tämä hetki oli jotenkin niin hellyyttävä Andyn ja Glján kanssa. Hykerryttävän suloinen muisto. 

13. Tämän kuvan tunnelmassa jokin vain kolahtaa ja tämän päivän muisto ylipäänsä jäi mieleeni erittäin lämpimänä. Tälläisiä tahdon enemmän. Myös alla olevat kolme kuvaa  ovat samalta päivältä. Tulen näistä niin hyvälle tuulelle!





14. Meidän viimevuoden ekat ja vikat kilpailut toukokuun lopussa. Gljá oli radalla niin mieletön. <3  


 15. Glján kanssa viime vuonna pidettiin monet hauskat hyppytreenit. Hyppääminen ja maastoilu on parasta mitä tämän tamman kanssa voi harrastaa! Odotan kovasti, että päästään taas humputtelutreenien makuun.


16. Näihin kuvauksiin oli aikaa minimaalisen vähän. Silti muistoksi jäi hykerryttävä fiilis, joka on aina tämän kaksikon kanssa. Nämä vaan osaa pitää hauskaa!


17. Kaapo se vaan nauttii rapsuttelusta.. <3


18. Meidän pikku estetykki!


19. Näistä treeneistä jäi intoa täynnä oleva mieli monen oivalluksen jälkeen. Sääli, ettei näitä oivalluksia viety kisaradalle mukana vaikka tarkoitus oli.Johonkin ne vain jäi.. :D


 20. Tuskin tarvitsee toistaa itseään ja kertoa miten rakas tämä parivaljakko minulle on ja miten huikeaa niiden kanssa  on tehdä mitä vain ja missä vain. 


 21. Viimeinen kuva mummosta. Välillä kova ikävä valtaa mielen.. <3

 '
22. Kesälaitumelle siirtyminen. Sitä riemua on aina ilo katsoa.




23. Joulu yhdessä, aina parasta <3


24. My Redfamily! Kun eron aikaan asuin vanhempieni luona ja nukuin olohuoneen lattialla, tämä porukka lohdutti yksinäisiä öitä..  ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuvapostaus! Tsemppiä tälle vuodelle :)

    http://kolmenkaverinkaviot.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin sinne, kaikkea hyvää tälle vuodelle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)