21. toukokuuta 2015

Kuvailuja ja treenejä

Kun kerrankin saatiin nauttia auringosta sen ainaisen vesisateen sijaan, pyysin Mariaa ottamaan muutamat kuvat meistä kolmesta. Ajatuksena oli, että jos sais bannerimateriaalia, mutta saapa nähdä saako näistä mitään käyttis kamaa.. Me ei vaan hallita tota poseerausta kun ainut keino saada Gljánkin korvat höröön ja katsomaan kameraan oli laittaa sille islantilaisen agrimarketin mainoslippis.. :'D 

Syletti vielä kun tajusin, että kuvat oli paukutettu aivan liian suurella ISOlla ja sen vuoksi ne vähän kohisevat.. Joskus kun muistaisi säätää kaiken oleellisen ennen kuin antaa kameraa eteenpäin.


Muuten tammaa kyllästytti ja haukotutti. Tai ainakin jos ei muuta niin se kerjäsi namuja espanjalaisen käynnin avulla. 


Pystyyn nukahtaneet.. 




Levottoman kuvaustuokion jälkeen Maria treenasi Glján kanssa. Minusta on mukavaa katsoa niitä kahta, Gljá saa Marian oivaltamaan asioita. Tässä kuvia kaksikon treeneistä:











Minulla oli treenit Aksun kanssa. Ruuna oli erinomaisella tuulella ja erittäin innokas yrittäjä, kuten aina. Erityisen iloinen olen sen kehityksessä ravin suhteen, joka on varmaan meille helpoin askellaji tätä nykyä. Töltissä meillä on ongelmana minun pää ja kädet. Pitäisi oppia ratsastamaan. Laukassa mättää tasapaino vaikka eteenpäin on menty siinäkin jo kivasti.



Töltti sujuu parhaiten pitkin ohjin. Akilles toimii sillä tavalla uskomattoman kivasti, se hidastaa hengityksestä ja kääntyy pienestäkin painon muutoksesta. Jotain ihmeellistä tapahtuu kun otan ohjaa käteen ja tämä asia joutuukin sitten seuraavaksi syynäyksen alle, että saataisiin ohjastuntumallakin töltti toimimaan harmonisemmin. Tai sitten mulla on vaan T2 hevonen (kilpailuluokka pitkin ohjin töltissä).



Sitten viikon luontokuva, Rantasalmelainen Oranki, olkaa hyvät:




Loppuillaksi hepat pääsi vielä takapihalle syömään ruohoa kyhäämäämme pika aitaukseen. Siitä se lähtee kesäkausi vaikka näillä mennään nyt näillä näkymin ainakin kesäkuun puolivälin yli ennen kuin pääsee varsinaiselle laitumelle. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)