19. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän haaveilua

Edellisessä postauksessa oli lyhyt katsaus vuoteen 2015. Suunnataanpa nyt katse tähän vuoteen. Nämä kireät pakkasjaksot ovat pakottaneet pysymään aloillaan sisätiloissa, siitä syystä aikaa on ollut vähän liikaakin ja olen kuluttanut sitä haaveiluun ja tulevaisuuden mietiskelyyn. 

Tässä siis haaveita tai to do -listan täytetty vuodelle 2016. Toivottavasti saan toteuttua näitä ja kertoa vuoden lopussa onnistuneeni.

- Kehittyä valokuvaajana. Tässä piisaakin työnsarkaa, mutta ei motivaatiota. Pääni kuhisee kuvausideoita ja mieli syyhyää päästä niitä toteuttamaan. Tänäänkin oli PAKKO päästä ulkoiluttamaan kameraa edes hieman vaikka ei ollut muuta kuvattavaa kuin hirmu pakkasessa paalilla syöpöttelevät hevoset. Webe sentään tarjosi hieman äksöniä saamalla hepulikohtauksen. Näpit jäässä kuvia napsittuani siirryin sisälle keskustelemaan isän kanssa valokuvauksesta. Valokuvauksen kiehtovasta maailmassa vierähti aikaa huomaamatta ainakin tunti kun päästiin vauhtiin. Voisinkin keskustella aiheesta loputtomasti ja on mukavaa, että isä on yhtä innostunut aiheesta. Lisäksi kokemuksen kautta häneltä saa hyviä vinkkejä. Ehkä jonain päivänä vielä hankkiudun opiskelemaan alaa, vaikka vain omaksi iloksi ja omaa taitoa syventääkseni. 

- Aktivoitua ratsastuksen suhteen, sillä kevään jälkeen ratsastaminen on ollut todella vähäistä. Nyt on aika aloittaa uudelleen. 

- Aktivoitua bloggaajana, niin täällä kuin toisessa blogissani, jonka julkaisen myöhemmin nähtäville.

- Jatkaa omaa kroppa- ja elämäntaparemonttia. Tavoiteena on tiputtaa muutama kilo ja saada kroppaan enemmän lihasta. Hankkiutua eroon sokerikoukusta lopullisesti vaikka eikös se niin mene, että jos kyse on suklaasta, on turha yrittää vastustaa sitä. No, hyvä on.. ehkä voin jatkossakin olla kohtuukäyttäjä

- Matkustaa. Tähän vuoteen ON SAATAVA mahtumaan ainakin yksi kaupunkiloma ulkomailla ja yksi matka jonnekin tuntemattomaan kohteeseen seikkailemaan. 

- Olla parempi ihminen. Tahdon valittaa vähemmän, tehdä enemmän, välittää ja viettää aikaa ihmisten kanssa. Tahdon unohtumattomia muistoja, hyviä hetkiä, naurua ja iloa. Elää täysillä.

Tälläisiä ajatuksia tälle vuodelle. Katsotaan miten onnistun tavoitteissani.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)