24. huhtikuuta 2014

Tytöt treenaa




Pyörämatka tallille keskeytyi kun Uljas Musta tunturipyöräni veti kesken matkan liinat kiinni ja paiskasi minut asfaltille. Olipahan täräys... Raastoin poski edellä asfaltia ja Musta vielä rysäytti takarenkaansa suoraan lärviini. Ihme kyllä naamassa ei ole naarmuakaan, mutta kyynärpää hankautui kipeälle asfaltti-ihottumalle (joskaan ei jälki ole kauhean kummoisen näköistä, mutta pirun kipeää tekee) ja vasemman käden sormet turposivat jonkin verran. Lisäksi nilkka taisi hieman vääntyä, sillä hetken tunnusteltuani sitäkin alkoi särkeä kävellessä.


Selvisin kuitenkin loput 8km tallille, mutta jomotuksen takia tyydyin vaan pitämään tuntia Marialle Gljálla ja sen jälkeen juoksutin pojat.


Maria harjoitteli askeleen pidentämistä ja lyhentämistä käynnissä. Kun se harjoitus alkoi sujua, oli aika pujotella tötteröitten välissä. Ei niin helppo homma kun voisi luulla. Marian lihakset huusivat hoosiannaa yrittäessään pidätellä kimoa, joka olisi mielellään pujotellut tötteröt vauhdikkaammin läpi. Lopulta kuitenkin tytöt saivat tehtävän suoritettua kiitettävästi ja saivat siirtyä ravailemaan uralle.







Maria harjoitteli myös vähän laukkaa, jossa oli hieman ongelmia oikomisen kanssa. Löydettiin kuitenkin oikomiselle syy, joka jälleen (kuinkas muutenkaan) istui satulan päällä ja vinossa vieläpä. ;)


Marian lähdettyä kiiruhtamaan töihin, minä jäin taluttelemaan Gljáta ja otin sen jälkeen meidän ruuna trion kentälle juoksemaan. Aluksi koko porukka oli hieman nihkeä, mutta jossain vaiheessa lähti letka vetämään ja pojat laukkasivat ympäriinsä vallattomasti. Laitoin myös esteen, josta ne innostuivat vaan entisestään.



Pikku hiljaa voimistuu tuo ravikin.. :)


i´m a tiger!
 


Toivottavasti huomenna sormien turvotus on laskenut ja kyynärpää pelais normaalisti, sillä haluaisin Akilleksen kanssa maastoilemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)